Ik ben Sieneke Spiegel – de Boer

Sinds 2004 werk ik in het grafische vak. In 2016 werd ik zelfstandig ondernemer.
Ik werk vanuit Zwolle voor klanten door het hele land.

Mijn missie

Het is mijn doel om de kern van een verhaal te vatten in een beeld dat in alle opzichten klopt. Het moet stromen en werken in alle opzichten.
Komt de boodschap over? Klopt de balans en inhoud? Is het helder en duidelijk voor echt iedereen? Is het antwoord ja, dan is mijn doel behaald. En het liefst in nauwe samenwerking met de klant.

Creatieve kracht

Ik ben geboren zonder linkerhand. Dat betekent dat ik voor veel dingen praktische en creatieve oplossingen moet verzinnen. Ik stop niet voordat ik iets kan of een oplossing heb, dat is een onbedwingbare kracht in mij. Hierdoor versta ik mede mijn vak. Want ontwerpen is eigenlijk hetzelfde: creatieve oplossingen verzinnen voor vragen.

Ik ga aan als ik samen mooie dingen mag maken. Ik geloof erin dat als ieder zijn kwaliteit en kracht inzet, je samen tot het beste resultaat komt. Een aanvulling zijn op elkaar. Dat geeft mij vleugels!

Sieneke Spiegel, studio SIEN Zwolle

Oorsprong

Ik kom uit Oost-Groningen. Toen ik net 17 was, verhuisde ik naar Zwolle voor mijn studie. Al vanaf dat ik mij kan herinneren vind ik creatieve dingen creëren fijn. Of dat nou een grote muurschildering was (die ik stiekem maakte op mijn slaapkamermuur met alle restjes hoogglansverf die ik in huis kon vinden :)) of grote, houten bouwwerken van sloopafval timmeren. Ik genoot ervan en was niet te stoppen. In mijn grafische werk kan ik deze behoefte gelukkig kwijt! Daarnaast schilder ik met acrylverf en laat ik mijn innerlijke wereld in abstracte vormen ontstaan op doek.

Zoeker

Ik ben een echte zoeker. Ik hou van spiritualiteit, mystiek, rituelen en mooie muziek. Voor mijn geestelijke inspiratie voel ik me thuis bij de Dominicanen. Sinds 2021 ben ik lekendominicaan. Het mooie is dat deze eeuwenoude orde me aanspoort om niks zeker te weten, maar te blijven (onder)zoeken. Ik hou ervan om te graven tot ik bij een kern uit kom. Een fijn vooruitzicht om de rest van mijn leven in goede grond te staan en samen het leven te mogen onderzoeken!