Wat klanten zeggen over studio SIEN:

‘Perfecte, soepele samenwerking’

Studio SIEN heeft maar een paar zinnen en woorden nodig om tot een goed ontwerp te komen. Daarna is er voldoende tijd en geduld om het net zolang bij te schaven tot het helemaal perfect is. En dat alles in een week of twee. Vormgevingsideeën van mij als klant worden daarbij serieus genomen, zodat uiteindelijk mijn huisstijl weliswaar is bedacht door Studio SIEN maar ook echt voelt als die van mij. Perfecte, soepele samenwerking!

Alex dol, omgevingsmanager en eigenaar van Ruimtewoord

‘Professioneel, persoonlijk en positief kritisch’

“Studio SIEN is in staat om vanuit een persoonlijke aanpak de ideeën van de klant te vertalen in een passende huisstijl. Zij heeft heel goed geluisterd naar de visie en persoonlijkheid van Edupos. Het grote voordeel is dat Studio SIEN Edupos van huisstijl tot website heeft geholpen. Hierdoor heeft Edupos één uitstraling gekregen. Studio SIEN heeft na een gesprek met Edupos de ideeën van de beelden voor de website samengevoegd in een beeldplan. Hierdoor was het voor de fotograaf erg duidelijk welke foto’s er moesten komen. Tijdens het maken van de foto’s nam Sieneke de regie. Dat doet zij op een positief kritische wijze, waardoor ik erg tevreden ben met het eindproduct. De website is ook helemaal geworden zoals ik wilde en sluit naadloos op de huisstijl aan. Doordat Studio SIEN erg professioneel, maar vooral ook persoonlijk werkt, is het erg prettig om met haar te werken. Ik zal haar zeker terugvragen voor een volgende opdracht en aanraden aan anderen.”

Hanneke Oosting, Onderwijskundig adviseur en eigenaar van Edupos

‘Ze is creatief, zorgvuldig, luistert goed en intuïtief heel sterk.’

Toen ik startte met mijn eigen bedrijf was er geen twijfel over mogelijk wie ik zou vragen voor het ontwerpen van mijn logo en de website: Studio Sien! Sieneke is creatief, zorgvuldig, luistert goed naar de wensen van de klant, is gericht op samen werken aan iets moois en ze is daarnaast intuïtief heel sterk. Er waren dan ook niet veel sessies nodig om tot een prachtig logo te komen die helemaal bij mij als persoon past. Zo bijzonder om te merken wat een persoonlijk logo en dito website doet met je zelfvertrouwen als startende ondernemer: Dit ben ik!

Marita van Polen, Arbeid- & organisatiepsycholoog en eigenaar van Mongibello

‘Kunstzinnige samenwerken met Studio SIEN’

“De samenwerking met Studio SIEN is vooral kunstzinnig: ze verzorgt de typografie en de vormgeving van mijn gedichtenverbeeldingen. Deze samenwerking is zeer inspirerend: Sieneke heeft een groot gevoel voor sfeer,vormen en kleuren. Op deze manier is de samenwerking een symbiose, waarin kunstenaars elkaar blindelings aanvoelen. Sieneke werkt snel, is enorm betrouwbaar en consciëntieus. Ik kan mij daarom geen betere samenwerking voorstellen!”
Theo Zwinderman, Beeldend kunstenaar

‘Goed geïnventariseerd wat mijn wensen waren’

“Ik heb de samenwerking met studio SIEN als erg prettig ervaren bij het ontwerpen van het logo voor mijn bedrijf. Bij het eerste gesprek werd heel goed geïnventariseerd wat mijn wensen waren. Sieneke kwam dezelfde dag al met een serie ontwerpen. Daarvan sprak 1 mij het meest aan en die is in gezamenlijk overleg verder bijgeschaafd tot het logo waar ik me helemaal goed bij voel en dat goed weer geeft waar ik voor sta.”

Jan Brink, Bedrijfsadviseur en eigenaar van Brink Bedrijfsadvies

‘Ze beschikt over een groot voorstellings- en inlevingsvermogen’

Ik heb Sieneke leren kennen tijdens onze samenwerking bij het Dominicanenklooster Zwolle. In korte tijd heeft zij daar heel wat moois neergezet: zoals een geheel nieuwe huisstijl. Een zeer heldere en herkenbare stijl is het resultaat, waarbij ze rekening heeft gehouden met de wensen van alle betrokkenen. Sieneke is een vakvrouw. Gedreven, positief kritisch en creatief. Ze beschikt over een groot voorstellings- en inlevingsvermogen en staat bol van ideeën. Ook als de deadlines heilig zijn.

Een grafisch vormgever met hart en ziel. En met humor, ook niet onbelangrijk! Ik word gewoon heel blij van Sieneke!

Aukje Dijkstra, marketing- en communicatieprofessional en eigenaar project 038