’tussen de bedrijven door aan mooie projecten werken’

Wat is het fijn dat de scholen weer zijn begonnen. Tijdens de lockdown viel het me soms zwaar om het ondernemerschap te combineren met moeder zijn en de rol van juf op me nemen. Vooral voor dat laatste blijk ik geen talent en geduld te hebben. Vaak veegde ik het schoolwerk van tafel en ging ik dingen doen waar ik zelf vroeger goed in was. Zo hebben mijn kinderen leren figuurzagen.

Mijn werk voor studio SIEN kwam op een lager pitje te staan. Soms ging dit als vanzelf, doordat er minder aanvragen binnenkwamen. Maar soms moest ik duidelijke grenzen trekken en accepteren dat alles véél langzamer ging dan ik van mezelf gewend ben. Snelle Sien moest ineens accepteren dat langzaam aan het nieuwe normaal werd. Dat heeft me overigens veel geleerd, maar dat is voer voor een andere post.

Want wat ik wil delen, is dat ik tussen de bedrijven door wel aan hele mooie projecten werkte. In coronacrisis hielp ik mee aan coronacommunicatie. Voor Trajectum bijvoorbeeld. Trajectum helpt mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag. Ik maakte voor hen een aantal producten waarmee zij hun cliënten uitleg konden geven over de situatie. Duidelijk en helpend!

KLIK & BEKIJK HIER DE PRODUCTEN: