Vrij werk

Naast het creëren van logo’s, huisstijlen en websites en het vormgeven van boeken houdt studio SIEN zich bezig met divers en creatief werk over thema’s waar ik in geloof. Na een paar uur puzzelen op een logo of het in elkaar zetten van een website vind ik het heerlijk om nog even iets creatiefs voor mezelf te doen. Dan ontwerp ik bijvoorbeeld nog een collage of maak ik een schets. Het is voor mij ook dé manier om variatie aan te brengen en mijn creativiteit op peil te houden.

ZIEN

In dit portfolio vind je voorbeelden van beeldend werk in opdracht, vrijwilligerswerk en samenwerkingsverbanden. Je vindt er collages waarin ik speel met fotografie en illustraties, de samenwerking tussen studio SIEN en Theo Zwinderman waarin ik verbeeldingen en gedichten samenbreng en ruimtelijk werk, dat onder meer in de directiekamer van advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos hangt.

Portfolio collages

Zwinderman & SIEN

Ruimtelijk

Offerte ontvangen?
Koffie met SIEN?

Neem gerust contact op!