ANDERS SIEN – grafisch en creatief

Naast het maken en ontwikkelen van logo’s en huisstijlen is SIEN ook ANDERS grafisch en creatief  inzetbaar. Bekijk hier enkele projecten:

ONTWERP BROCHURE
synodaal proces: ‘Zij heeft een verhaal’

In het synodale proces 2021-2023 worden de gelovigen om raad gevraagd voor de toekomst van de kerk en de wereld.  Franciscus nodigde daarbij nadrukkelijk ook vrouwen uit. Het Netwerk Katholieke Vrouwen (NKV) nam deze uitnodiging van harte aan en zette zich in dit proces in voor het ophalen van verhalen en verlangens van vrouwen rond de Rooms-Katholieke Kerk. Ruim 2000 vrouwen vulden de vragenlijst in met hun wensen en verlangens over de toekomst van de katholieke kerk. De opbrengst werd omgezet naar een prachtig document onder de titel ‘Zei heeft een verhaal’. studio SIEN verzorgde de vormgeving en opmaak van deze uitgave.

ONTWERP WAAIER
leefstijl en gedragsverandering

Brickhouse Academy geeft verschillende trainingen en nascholingen voor professionals over leefstijl en gedragsverandering. SIEN maakte voor hen diverse grafische producten.

Waaier gedragsverandering product gemaakt door studio SIEN

ONTWERP BOEKOMSLAG en opmaak binnenwerk boeken

studio SIEN heeft voor diverse uitgeverijen en particulieren boekomslagen ontworpen en boeken opgemaakt. Ook in deze producten vind ik het belangrijk dat we samen creëren. Wat zijn jullie wensen en welke sfeer moet het uitstralen? ik denk mee, geef advies en vertaal alles vervolgens naar een passend ontwerp.

HUISSTIJL ONTWIKKELING: SEIN expertisecentrum Epilepsie

SITUATIE
De huisstijl van SEIN was nodig aan een opfrisbeurt toe. De organisatie was gehecht aan het logo, dus er moest een oplossing gevonden worden: hoe gebruiken we ons oude logo in een nieuwe omgeving.

OPLOSSING

Aan het bestaande logo voegde SIEN een huisstijlelement toe. In de vorm van een open kader, zodat de verbinding met het wit (de omgeving) werd behouden. Dit nieuwe huisstijl element zorgde voor een vriendelijke en toegankelijke uitstraling en in is de hele huisstijl consistent doorgevoerd. Met veel wit ruimte, zodat er veel aandacht gaat naar de inhoud. Dit komt de leesbaarheid ten goede en is prettig voor de doelgroep.

REACTIE KLANT

Inmiddels heeft Sieneke voor ons een hele nieuwe huisstijl opgezet, een aparte social en ‘Werken bij’ stijl daarbinnen ontwikkeld, en vele folders, banners, vlaggen, mokken en kaartjes voor ons ontworpen. Als communicatie afdeling oogsten wij de complimenten vanuit patiënten, cliënten en eigen medewerkers, maar alle credits zijn natuurlijk voor Sieneke. Dank je wel!

GRAFISCHE ILLUSTRATIES
trouwkaarten, boekomslagen, posters, etc.

Deze illustratie is speciaal gemaakt voor een bruiloft. In deze illustratie komen twee verhalen, twee mensen, samen.

Door goed te luisteren naar de verhalen en te voelen welke sfeer er gevangen moet worden maakt SIEN passende grafische beeldverhalen voor elke gelegenheid.

Grafische illustraties studio SIEN

HUISSTIJL ONTWIKKELING: StatenlidNU

SITUATIE
Het logo van StatenlidNU was al naar tevredenheid ontworpen, alleen het doorvoeren van de huisstijl kon verbeterd. Elke uiting was anders, en er was teveel speelruimte wat zorgde voor onvoldoende herkenbaarheid.

OPLOSSING
SIEN zorgde voor herkenbaarheid, eenduidigheid en eenvoud in de totale huisstijl.
Door kleuren en huisstijlelementen vast te stellen, duidelijke keuze te maken en dit consistent door te voeren, ontstond er rust en eenduidigheid.
Ook zijn de teksten nu beter leesbaar door de toepassing van heldere typografie.