Specialisaties SIEN:

afbeelding van kleuren stalen bij een computer

Grafische producten binnen huisstijl

Binnen een bestaande huisstijl kleurt Studio SIEN met passende grafische elementen binnen jullie lijntjes. Ik kom met praktische oplossingen voor jouw vormgevingsvraagstuk en sluit aan bij jullie eisen of wensen.

Afbeelding van geverfde hand voor ogen

Bedenken en (door)ontwikkelen logo’s & huisstijl

Wat ik belangrijk vind, is dat we samen creëren. Jij vertelt je drijfveren, wensen en ideeën, ik denk mee, geef advies en vertaal alles vervolgens naar een serie passende logo´s. Uiteindelijk bepaal jij welk logo het beste werkt voor jou, waarna jij aan de wereld kunt laten zien wie je bent!

Afbeelding van een oog met kleuren

Drempelvrije ontwerpen

Je wilt dat mensen jouw boodschap kunnen zien, lezen of horen. Ook mensen met een visuele of auditieve beperking, mensen die kleurenblind zijn of dyslexie hebben. Inclusiviteit, een samenleving waarin iedereen alle (online) informatie tot zich kan nemen en mee kan komen, is dus een belangrijk thema bij Studio SIEN.

Afbeelding van een hand die PDF aanklikt

iPDF

Door een papieren jaarverslag bladeren is leuk. Je slaat eens een bladzij terug, slaat er een paar over om verder te kijken. Maar datzelfde jaarverslag in dezelfde vorm online aanbieden, is saai en onhandig. Interactieve PDF’s zijn daarom een goed alternatief en zorgen voor veel lees gemak!