DIENSTEN

Logo & Huisstijl

Als ondernemer of organisatie wil je goed voor de dag komen. Studio SIEN weet op de juiste manier jouw identiteit te versterken. Met oog voor wie jij bent als klant en oor voor jouw wensen en doelstellingen. Of het nu om een visitekaartje, logo, brochure, website of compleet boek gaat: Studio SIEN vertaalt jouw boodschap in een passend grafisch ontwerp dat gezien mag worden!

VRAAG OFFERTE AAN

⇒ Mail contact@studiosien.nl
⇒ of bel 06 543 66 301
 

Bekijk voorbeelden van een logo & visitekaartje 


 

Website

Voor (startende) ondernemers en organisaties bouw ik op basis van de huisstijl websites. Je kunt de inhoud qua tekst en foto’s daarna zelf eenvoudig aanpassen. Je betaalt voor het ontwerp en oplevering van de website, waarna je vervolgens alles (dus ook de kosten) gemakkelijk in eigen hand kunt houden. Voor de inhoud van de website lever je zelf teksten aan. Maar het kan ook heel prettig zijn om een externe professional in te schakelen, een tekstschrijver of een fotograaf bijvoorbeeld. Studio SIEN brengt je graag met de juiste mensen in contact! (prijzen exclusief teksten, beeldmateriaal en foto’s).

VRAAG OFFERTE AAN

⇒ Mail contact@studiosien.nl
⇒ of bel 06 543 66 301  

Bekijk voorbeelden van een basiswebsite 


 

Boeken

Geeft jouw uitgeverij interessante boeken uit? Boeken die bij voorkeur gaan over zingeving, onderwijs, levensverhalen of kunst? Dan weet je als geen ander dat het belangrijk is dat de vormgeving en typografie goed aansluiten bij de tekst. Studio SIEN heeft hier oog voor en heeft de expertise in huis om een boek tot een mooi geheel te maken, zodat de inhoud van een boek verdieping krijgt en toegankelijker wordt. Studio SIEN heeft veel ervaring met het opmaken en vormgeven van boeken. Goed overleg en technische correctheid staan hierin voorop.

VRAAG OFFERTE AAN

⇒ Mail contact@studiosien.nl
⇒ of bel 06 543 66 301
 

Bekijk voorbeelden van boeken


Huisstijl producten

Jullie bedrijf heeft al een mooie huisstijl, en je bent op zoek naar iemand die binnen deze lijnen grafische producten kan maken. Studio SIEN gaat graag voor jullie aan de slag!

Studio SIEN heeft veel ervaring met het werken binnen bestaande huisstijlen. Met de combinatie van technische kennis, dtp-vaardigheden en een creatieve inslag helpt ze bedrijven succesvol verder. Studio SIEN werkt met een creatieve benadering, maar altijd binnen de grenzen van de bestaande huisstijl, ze is goed in staat om zowel binnen als buiten de lijntjes te kleuren.

Studio SIEN heeft succesvolle samenwerkingen binnen huisstijlproducten met onder meer de provincie Overijssel, Omgevingsdienst IJsselland, Roomspot en Trajectum.

VRAAG OFFERTE AAN

⇒ Mail contact@studiosien.nl
⇒ of bel 06 543 66 301  

Bekijk voorbeelden van huisstijl producten

 


 

 

Top